Sposób przygotowania

Pokrojony w plasterki czosnek podsmażyć na złoto na oliwie,wyjąć,dodać na patelnię koncentrat,smażyć chwilę mieszając,rozprowadzić niewielką ilością wody i przelać do gotującego bulionu.Dodać pokrojone w paseczki flaki i gotować pod przykryciem przez 30 minut.Pod koniec gotowania doprawić zupę przyprawami.Kromki bułki posmarować masłem i upiec w piekarniku na rumiano.Zupę rozlać do talerzy,na wierzch dać grzanki,posypać serem i natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    takich jeszcze nie jadłem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    lubię
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !