Sposób przygotowania

Mirunę obsypać przyprawą do ryb i skropić sokiem z cytryny.Obtoczyć w mące i jajku i usmażyć na oliwie z oliwek. Sos. 1 szklankę wody zagotować.Wrzucić do niej pół kostki rosołowej. Troszkę podgotować i dodać koncentrat pomidorowy.W połowie szklanki wody rozmieszać mąki i przelać do sosu.Gotować na wolnym ogniu przez ok 4 minutki. Sosem polać rybkę i udekorować szczypiorkiem,koperkiem i cytrynką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ch?tnie bym zjad?a kawa?ek :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !