Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretkowo-owocowy deser

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czereśnie 10 sztuk
banan 1 sztuka
galaretka pomarańczowa 1 opakowanie
serek homogenizowany 1 kubeczek
perełki 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretkowo-owocowy deser

Z czereśni wyjąć pestki.Banana pokroić w plasterki.Pomarańczową galaretkę rozpuścić w szklance wody.Owoce układać w foremkach.Gdy galaretka zacznie tężeć,zalać owoce i wstawić do lodówki.Gdy wszystko zastygnie odwrócić i przełożyć na talerzyk.Dodać serek homogenizowany i posypać perełkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 28.08.2012 11:51
pycha
barbarella 30.06.2012 15:13
ładnie się prezentuje i pewnie jest przepyszne
treonina 28.12.2011 13:28
wygląda bardzo ładnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak