Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oliwki nadziewane pastą paprykową

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

oliwki zielone
feta
oregano
papryka czerwona 1/2

Przepis i sposób przygotowania na: Oliwki nadziewane pastą paprykową

Paprykę opaliłam nad gazem na czarno, dałam do woreczka, zamknęłam, potem zdjęłam skórę. Bardzo drobno pokroiłam. Dodałam trochę fety, przyprawy, masę nadziewałam przez otwory oliwki. Gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mufinka79 10.04.2012 20:40
Fajne :)
bernika 04.09.2011 17:53
sorki za literówki, papryka opaliłam nad gazem na czarno, dałam do woreczka, zamknęłam, potem zdjęlam skore. bardzo drobno pokroiłam. Dodałam trochę fety, przyprawy, masą nadziewałam przez otwory oliwki. gotowe.
treonina 24.08.2011 17:02
wypadałoby ten przepis trochę poprawić... w sensie językowo...
Bart 04.07.2011 22:24
fajne oliwki- kojarzą się fajne kraje :)
wedith1 27.12.2010 09:53
Bardzo mi się podoba przepis! Muszą być smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak