Sposób przygotowania

Margarynę roztopić i ostudzić, dodać cukier , żółtka,aromat i zmiksować.Białka ubić na sztywną pianę,dodać do masy i wymieszać.Na koniec przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia i ponownie dokładnie wszystko wymieszać. Ciasto nakładać do wysmarowanych tłuszczem i posypanych tartą bułką foremek babeczkowych. Piec 25 - 30 minut w temp.peraturze ok. 160 st.C. Po upieczeniu ostudzić. Krem rozrobić na mleku według przepisu na opakowaniu.Dekorować babeczki kremem,owocami według własnego uznania.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    słodkości :)
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    śliczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    sliczne slodkosci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    śliczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    jedne z ?adniejszych jakie widzialem zdjecie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    śliczności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !