Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekładaniec z pastą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczywo razowe 1 op
jajko ugotowane na twardo 2 szt
majonez 1 łyżka
musztarda 0,5 łyżeczki
szczypiorek usiekany 1 łyżka
koperek 1 łyżka
rzodkiewki 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Przekładaniec z pastą

Jajka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać majonez, musztardę, szczypiorek i koperek. Wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Rzodkiewki pokroić w plasterki.
Na kromkęchleba nałożyć połowę pasty oraz część plasterków rzodkiewki, przykryć drugą kromką, nałożyć pozostałą pastę i rzodkiewkę, na koniec przykryć trzecią kromką chleba.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak