Sposób przygotowania

Boczek i dymkę wraz ze szczypiorem drobno pokroić i dusić ok. 10 min. Dodać pokrojone w plasterki pieczarki i przyprawę. Dusić jeszcze 20 min. Dodać śmietanę. Mąkę dokładnie wymieszać z 1/4 szkl. zimnej wody i zagęścić tym sos. Polać nim ugotowany makaron i posypać startym serem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    zjadłabym
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    choć szpinakowy to nawet smaczny
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    lubie bardzo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    świetny sposób na makaron :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !