Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udka faszerowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 4 szt
mięso mielone 40 dag
cebula 1
czosnek 1 ząbek
olej do smażenia
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: udka faszerowane

Udka wytrybować(usunąć kość)Lekko rozbić przyprawić solą pieprzem ew.przyprawą do kurczaka Mięso wyrobić z cebulą posiekaną i zeszkloną na oleju i zmiażdżonym czosnkiem.Dodać sól i pieprz.Nadzienie układać na mięsie zkurczaka lekko zwinąć i spiąć.Piec w piekarniku polewająć od czasu do czasu sokami z pieczenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DOROTA/PATI197799 06.11.2012 20:32
Fajne
Adam/ZUB3R 06.11.2012 11:35
super
Krzysztof15 30.07.2012 18:19
super
SYLKA 13.06.2012 11:00
korci mnie zeby zrobic
lilify 04.04.2012 11:55
już nie raz miałam ochotę zrobić coś takiego
sylwia / sytofala 28.12.2011 12:42
chodzą za mną takie udka , muszę się w końcu z nimi zmierzyć :)
kasiazur 28.12.2011 11:25
super
Luki 28.12.2011 10:38
oj pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak