Sposób przygotowania

Udka wytrybować(usunąć kość)Lekko rozbić przyprawić solą pieprzem ew.przyprawą do kurczaka Mięso wyrobić z cebulą posiekaną i zeszkloną na oleju i zmiażdżonym czosnkiem.Dodać sól i pieprz.Nadzienie układać na mięsie zkurczaka lekko zwinąć i spiąć.Piec w piekarniku polewająć od czasu do czasu sokami z pieczenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    oj pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    chodzą za mną takie udka , muszę się w końcu z nimi zmierzyć :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    już nie raz miałam ochotę zrobić coś takiego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    korci mnie zeby zrobic
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    DOROTA/PATI197799

    Fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !