Sposób przygotowania

Sznycle rozklepać nadając im kształt ciabaty.Szałwię oraz roszponkę umyć i osuszyć.
Na patelni rozgrzać oliwę.Smażyć mięso z jednej strony,obrócić,dodać szałwię,usmażyć z drugiej strony i zsunąć z talerza.Chlebki głęboko ponacinać wzdłuż.Skropić odrobiną oliwy z patelni.Dolne połówki wyścielić roszponką,następnie ułozyć na niej sznycelki na nich rozłożyć plasterki szynki i listki szałwii.Przykryć górną połówka ciabaty

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    Super pomysł.Napewno spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !