Sposób przygotowania

Z ogórka wydrążyć małe kuleczki lub pokroić w kostkę.Truskawkipokroić w ćwiartki i wymieszać z ogórkiem.Doprawić miętą i likierem.Dodać miód i sok z limonki.Odstawić na 30 min.Sałatkę podawać do grilowanej ryby.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    Ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    przyznam, że zaskoczyło mnie to połączenie - ale chętnie bym spróbowała - najbardziej w tym zestawie intryguje malibu :)
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    jak ją próbowałam u siostry byłam zaskoczona
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    warta skuszenia
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !