Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z makrelą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona
musztarda 1 łyżka
serek śmietankowy 100 g
jogurt naturalny 1
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
sok z cytryny 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z makrelą

Makrelę połączyć z łyżeczką musztardy,serkiem śmietankowym,jogurtem.Przyprawić szczyptą gałki i łyżeczką soku z cytryny.Dodać sól i pieprz

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriko 12.02.2013 14:35
pyszny
Krzysztof15 03.12.2012 18:20
super
edi 31.05.2012 22:26
mmm:P makrelka
Luki 03.04.2012 10:24
ciekawe
bami 30.03.2012 10:10
Interesujące składniki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak