Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z orzechów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy włoskie
ser kozi
ser pleśniowy niebieski
jogurt naturalny

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z orzechów

Posiekane orzechy zmiksować z miękkim kozim serem i niebieskim serem pleśniowym,dodać odrobinę jogurtu.Doprawić jeśli potrzeba

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Luki 03.04.2013 19:59
fantastyczny
kriko 12.02.2013 14:38
super
Krzysztof15 30.08.2012 15:45
super
smile 20.03.2012 20:32
świetny
usmiech 13.03.2012 10:26
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak