Sposób przygotowania

makraon zalewam wrzatkiem bez rozcinania, na patelni z odrobina tłuszczu wrzucam pokrojona cebule, szkle ja, dodaje pieczarki pokrojone i czosnek i to wszystko sie chwile razem smazy wrzucam tyńczka z oliwa mieszam, doprawiam sola i pieprzem. Odcedzam makaron rozcinam paski i wrzucam całosc na patelnie. mieszam i gotowe:) calosc nie trwa nawet 10 minut. U mnie trafia do pudełka do pracy na jutro jak znalazl. Mozna dorzucic
natke pietruszki zeby nie bylo tak mdło w kolorystyce:)

Przepis pochodzi z forum dieta montignac i mimo ze na tej diecie juz nie jestem to na stałe zagoscił w naszym jadłospisie. faza I posiłek tłuszczowy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mi smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !