Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowo-jajeczne mielone

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 500 g
jajko 4
pieczarki 200 g
sól do smaku
pieprz do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
masło do smażenia
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowo-jajeczne mielone

Jaja ugotować na twardo. Drobno pokroić. Pieczarki drobno posiekać i podsmażyć na maśle. Do zmielonego mięsa dodać jajka, pieczarki, sól, pieprz, kucharek i bułkę tartą. Dokładnie wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak