Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab w zupkach pieczarkowych

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

zupki pieczarkowe 2 sztuki
woda 1 szklanka
jogurt naturalny 150 gram
śmietana 12% 3 łyzki
schab 500 gram

Przepis i sposób przygotowania na: schab w zupkach pieczarkowych

schab pokroić i rozbić i rozbić jak na kotlety zupę pieczarkową rozrobić z wodą i śmietaną schab smażyć na patelni z obu stron bez panierki ułożyć w naczyniu ni żaroodpornym i zapiec w piekarniku aż do odparowania zupy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Hanna5 05.04.2012 11:06
pycha
daria10 29.01.2012 10:58
no to mo?ne by? smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak