Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gruszki w czekoladzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszek 6 szt.
mlecznej czekolady 2,5 tabliczki

Przepis i sposób przygotowania na: Gruszki w czekoladzie

Gruszki należy umyć pod bieżącą wodą i osuszyć. Obrać i pokroić w talarki.
Czekoladę połamać na małe kawałki i włożyć do garnka. Roztopić ją na parze, ciągle mieszając. Gruszki maczać w roztopionej czekoladzie. Ostawić na kilka godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 26.01.2012 18:30
czekolada gruszkowa ok

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak