Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Składniki ciasta dokładnie zagnieść i upiec z tego 3 jednakowe placki


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    wyśmienity
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    nigdy takiego nie robiłam , ciekawe czy ta masa zgęstnieje...?
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ja robię sernik gotowany i bardzo ładnie zastyga z tym,że budyń daję w proszku a tutaj z mlekiem chyba masa serowa jest bardzo rzadka.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    nigdy jeszcze nie wyszła mi rzadka a zastyga prawie od ręki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super...robię taki sam sernik( im dlużej postoi tym smaczniejszy:))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjny, musi niebiańsko smakować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjny, musi niebiańsko smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rozumiem że wszystkie składniki do masy gotujesz,a potem przekładasz placki,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Tyle razy widziałam zachwalające komentarze na temat tego sernika,ale sama jeszcze go nie robiłam.Musi być bardzo smaczny i chyba czas się na niego skusić:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczny sernik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !