Sposób przygotowania

Na cieście francuskim ułozyć odsączone plastry ananasa.Nożem wykroić koła większe nieco niż ananas.Na środku zrobic kleks z dżemu.Przełożyć plastry na cieście na blaszkę i piec ok 20minut w temp 200st

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    bardzo fajne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetne ciasteczka
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !