Sposób przygotowania

Na łyżce masła przesmażyła cebule, dodała łyzke mąki, zamieszała zalała bulinem, dodała resztę masła i gotowała 20 minut. Przyprawiła sola i pieprzem oraz kosteczka czosnkową. Odstawiła i poczekała az ja jej zmiksuje zupe. Na dno miseczek wsypała starty ser i zalała zupa posypała grzankami. Grzanki zrobila z kromki chleba pokrojonej w kosteczki, polane oliwa z oregano i obsypane suszonym oregano i czosnkiem i uprazyła na suchej patelni. Zupa wyszła pyszna!

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pycha! :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    nie przepadam za zupą cebulową, ale na tę to bym się skusiła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota, aż jeść się chce

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !