Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chleb nadziewany

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb razowy 1 szt
udka wędzone 2 szt
ogórek 1 kawałek
koperek pęczek
kukurydza 1/2 puszki
śmietana 4 łyżki
Żelatyna wieprzowa Prymat
ser biały 25 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: chleb nadziewany

Kroki postępowania

1
Z chleba odkrawamy spód i wybieramy miąsz
Krok 1 - chleb nadziewany foto
2
ser rozcieramy z śmietaną dodajemy pokrojonego ogórka, posiekzny koperek, kukurydzę i obrane pokrojone mięso z udek, Dodajemy rozpuszczoną żelatynę dokładnie mieszamy
Krok 2 - chleb nadziewany foto
3
masą napełniamy chleb . Przykrywamy odciętym spodem
Krok 3 - chleb nadziewany foto
4
Całość zawijamy ciasno w folię aluminiową i odstawiamy do lodówki na 2 godz, Podajemy pokrojone w plastry
Krok 4 - chleb nadziewany foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 06.11.2016 18:04
Jak dla mnie swietnie wygląda
erym 01.07.2014 13:24
pieknie sie prezentuje, swietna odmiana!
kate.500 10.01.2014 19:38
pyszne danie
Grazyna0211 29.05.2013 21:47
podoba mi się ten pomysł i przepis oczywiście też
KasiaK90 01.01.2013 17:19
super,trzeba będzie zrobić:) do takiego chlebusia już nic więcej nie potrzeba :D
pacpaw 28.11.2012 21:18
czegoś nawet podobnego jeszcze nie spotkałem. gratuluje pomysłu
agataw1990 24.09.2012 11:59
Świetny pomysł!
owca441 11.06.2012 17:09
pyszności
owca441 11.06.2012 17:09
pyszności
berys18 26.04.2012 20:03
ciekawy pomysł
joanna77 03.03.2012 12:45
super wyglada
ben-ka 08.02.2012 22:17
Pomysłowa jesteś,to fakt - efekt wspanaiały!!!
misia53 08.02.2012 20:59
fantastyczny pomysł
Mirka-Ludomila 05.02.2012 09:56
świetny
MAR3STA 19.01.2012 23:33
spód do odkrawania wydaje się lepszy, gdyż pyszna skórka zostaje w całości. Świetny przepis
teresa18 28.12.2011 15:46
ŚWIETNY TAKI NA ŚNIADANKO LUB KOLACYJKĘ-MNIAM MNIAM
Krystyna32 28.12.2011 10:21
super
kuklik 28.12.2011 09:59
jak kto chce mi tak się lepiej wybiera środek
SmacznaPyza 27.12.2011 21:48
a jakby tak nie odkrawać spodu tylko brzeg krótszy i wybrać miąższ? byłoby potem lepiej kroić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak