Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polędwica zapiekana

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 1 szt
pieczarki 40 dek
ser żółty 20 dek
cebula 1 szt
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: polędwica zapiekana

Kroki postępowania

1
Polędwicę pokroić po ukosie w plastry lekko rozbić i posmarować majonezem i ketchupem
Krok 1 - polędwica zapiekana foto
2
pieczarki, cebulę drobno pokroić i przesmażyć
Krok 2 - polędwica zapiekana foto
3
polędwicę ułożyć w wysmarowanym naczyniu do zapiekania na każdy kawałek nakładać po łyżce pieczarek i trochę startego sera
Krok 3 - polędwica zapiekana foto
4
całość zapiec w piekarniku około 40 min
Krok 4 - polędwica zapiekana foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 25.02.2014 09:34
smacznie zrobione mięso
Wacław 21.12.2013 09:57
pyszny obiad !
jeta72 02.12.2013 11:04
super obiadek :-)
Łukasz15 22.09.2013 14:10
To coś dla mnie
Malinka 11.02.2013 18:04
Polędwica w takim wydaniu, bardzo fajny pomysł!
cooleczka 15.01.2013 15:43
zapowiada się smacznie
Krystyna32 09.10.2012 15:13
pycha
alaaa 10.07.2012 22:39
wykwintne danie,pycha
Mariusz10 26.04.2012 21:16
smaczna
suzana 18.02.2012 09:25
genialne - juz wiem, co na niedzielny obiad :)
misia53 09.02.2012 19:09
świetny pomysł
berys18 29.01.2012 11:59
?wietny pomys?
Robert10 16.01.2012 22:22
znakomite mięsko
Ewelina47 09.01.2012 09:34
ciekawe jak smakuje taka polędwica
teresa18 08.01.2012 09:45
swietne te poledwiczki
ben-ka 27.12.2011 17:37
pyszności!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak