Sposób przygotowania

Szykujemy opakowanie ciasta francuskiego i puszkę masy makowej.

Ciasto rozkładamy, kroimy na ok. 8 kawałów, Na każdy kawałek nakładamy masę, zwijamy, łączymy boki, żeby farsz nie wychodził. Smarujemy roztrzepanym jajkiem.

Pieczemy w 200 stopniach ok. 18 minut.

Najlepsze na ciepło!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    makowiec inaczej :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    hehhe ach to ciasto francuskie:) wszystko z nim na szybko mozna zrobić:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię ciastka francuskie z makiem też:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    jeszcze takiego nie jadłam, muszę wypróbować:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !