Składniki:
kapusta młoda | 0,5 kg |
wywar z kości lub warzyw | 1,5 l |
ziemniaki | 20 dag |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 natka |
sól | 1 szczypta do smaku |
pieprz | 1 szczypta do smaku |
cukier | 2 łyżeczki |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
parówka | 1 sztuka |
kapusta młoda | 0,5 kg |
wywar z kości lub warzyw | 1,5 l |
ziemniaki | 20 dag |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 natka |
sól | 1 szczypta do smaku |
pieprz | 1 szczypta do smaku |
cukier | 2 łyżeczki |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
parówka | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: