Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIEGUS

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 1 szklanka
mąka 1 szklanka
cukier 1 szklanka
mak 1 szklanka
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: PIEGUS

Białka ubić na pianę, w misce wymieszać je delikatnie z resztą składników, Przelać do formy. Piec w piekarniku (190stopni), około pół godziny na jasnozłoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak