Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Dzień wcześniej zalewamy grzyby zimną wodą aby namiękły (grzyby można lekko połamać na mniejsze kawałki)


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra!!!!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra!!!!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    uwielbiam żurek,;) jakoś mi się światecznie zrobiło ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !