Składniki:
panga | 1,5 kg |
papryka konserwowa | 1 słoik |
ogórki konserwowe | 1 słoik |
cebula | 2 szt |
jajko | 2 szt |
mąka | |
ocet | 3/4 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
zielony koper | |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do potraw Kucharek | |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
panga | 1,5 kg |
papryka konserwowa | 1 słoik |
ogórki konserwowe | 1 słoik |
cebula | 2 szt |
jajko | 2 szt |
mąka | |
ocet | 3/4 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
zielony koper | |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do potraw Kucharek | |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: