Sposób przygotowania

Umyte i osuszone mięso natrzeć oliwą i przyprawami, wstawić na kilka godzin do lodówki. Podsmażyć na rozgrzanym oleju z dodatkiem pokrojonej cebuli i suszonych pomidorów, obsmażyć na brązowo z każdej strony. Podlać niewielką iloscią wody i dusic pod przykryciem do miękkosci podlewając wodą w razie potrzeby.
Wystudzić, kroić na plastry.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie szynki cenniejsze niż złoto
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    pyszne, warto się czasem pomęczyć aby jeść taką szynkę
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    najsmaczniejsze swojskie wyroby
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    to dopiero szynka!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !