Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybne kuleczki Sylwestrowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż brązowy 1 szkl
majonez
sandacz 2 filety
sól do smaku
pieprz kolorowy
Musztarda francuska Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Rybne kuleczki Sylwestrowe

Ryż gotujemy w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu . Studzimy go . Filet sandacza gotujemy na parze . Wyciągamy ości jeżeli takie się przytrafią .Rozdrabniamy mięso sandacza i dodajemy je do zimnego ryżu .Dodajemy sól.pieprz i majonez tyle żeby masa dobrze się formowała ,ale nie była zbyt rzadka ,Formujemy kuleczki .Na każdą kładziemy troszkę mausztardy francuskiej Dekorujemy pieprzem kolorowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sarenka 01.01.2012 14:39
Fajne!
Katarzyna/kate1980 27.12.2011 22:27
super
octo 27.12.2011 12:03
ale świetnie wyglądają
pioge7 27.12.2011 09:58
mniam
stokrotka 27.12.2011 09:55
super
BernadettaP 27.12.2011 09:39
Prosto i smacznie :)
halinka1011 27.12.2011 09:05
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak