Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Grzyby moczymy na noc w zimnej wodzie. Dokładnie je myjemy. Podlewamy wodą. Dusimy do miękkości. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    chyba \'z fasolą i grzybami\' :) ale smaczne:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobra jest taka kapusta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    bardzo smaczna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutkie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Wspaniałe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zawsze lubię trochę zjeść .
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pysznaaa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię taką wigilijną kapustę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo fajne danie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    tradycycja na Wigilię musi być :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !