Sposób przygotowania

Chrzan łączymy z jabłkiem, miodem i sokiem z cytryny. Śmietane ubijamy z solą i skórką z cytryny i dodajemy stopniowo chrzan, aż postanie gesty i puszysty sos.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie sosy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    uwielbiam sosy chrzanowe..a jak są jeszcze pikantne.. mmm super;))
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    musi być dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !