Sposób przygotowania

Fasolę i ciecierzycę osączyć na sicie, przełożyć do miski.
Suszone śliwki pokroić w drobną kostkę i dodać do fasoli. Natkę pietruszki posiekac drobno i również dodać do fasoli. Połączyć olej, ocet balsamiczny oraz czosnek przepuszczony przez praskę, wymieszać w szklance i wlać do pozostałych składników. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie wymieszać wszystkie składniki.
Można jeść samą lub podawać z pieczonym, grillowanym albo smażonym mięsem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pewnie po tej sałatce nie źle boli brzuch
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo ciekawa kompozycja smakowa :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara29

    Jest naprawdę rewelacyjna. Polecam!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nie w?tpi?, ?e smaczne.. szkoda ?e nie mog? je?? takich specja?ów, bo mog?abym po spo?yciu pod??czy? si? pod kuchenk? gazow? i ugotowa? 12 da? wigilijnych.. haha gdzie? ten text przeczyta?am i mnie rozbawi? szczer? prawdziwo?ci?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !