Sposób przygotowania

Pstrągi umyć i osuszyć.Mleko zmieszać z solą i wylać na talerz.Pstrągi moczyć w mleku a następnie obtaczać w mące.Połowe masła rozgrzać na patelni i obsmażyć na nim ryby z obu stron na złoty kolor.ok 10 min.Migdały zrumienić na drugiej połowie masła i obłozyć nimi usmażone pstrągi

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    brzmi smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    bajka
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !