Sposób przygotowania

Usmażyć rybę, posypać solą, pieprzem. Pokropić sokiem z cytryny. Cebulę, paprykę i ogórki pokroić w paski. Do wysokiego naczynia ułożyć usmażoną rybę. Na to ułożyć pokrojone warzywa. W osobnym naczyniu wlać szklankę wody, szklankę oleju, 3 łyżki koncetratu ponidorowego i 8 łyżek keczupu, 6 łyżek octu, 1 łyżka cukru, szczyptę soli i pieprzu. Zagotować w garnku i zalać wywarem. Pr

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy przepis na rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !