Sposób przygotowania

Dymkę pokroić na kawałki,ząbki czosnku obrać i przepołowić.Wymieszać wszystkie składnikimarynaty,włożyć umyte i osączone mięso,przykryć i odstawić na godz.od czasu do czasu obracać.Mięso osączyć z marynaty,ale jej nie wylewać.Rozgrzać olej na patelni,smażyć poledwiczkę(w całości)ok 1/2godz polewając marynatą i obracając od czasu do czasu.Można również upiec w piekarniku.Podawać pokrojoną w plastry z ryżem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    bajka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    wyborne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !