Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski z sucharków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 5 dkg
jaja 3
Bułka tarta klasyczna Prymat 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski z sucharków

Masło utrzeć na śmietanę, wbić po jednym 3 jajka i dobrze wymieszać, wsypać pół szklanki bułki tartej i wymieszać. Jeżeli masa jest za rzadka dosypać bułki. Następnie gotować to na bulionie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 25.09.2011 23:36
hmmm, trochę dziwny ten przepis
elwal
elwal 16.08.2011 17:53
... ale ta bułka tarta w przepisie to z sucharków czy jak ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak