Sposób przygotowania

Królika poporcjować,umyći osuszyć,Natrzeć solą i oprószyć pieprzem.Rozgrzać olej,obsmażyć królika ze wszyskich stron.Tłuszcz zlac,dodać 2 łyżki masła,wlać wino,śmietanei dodać suszone śliwki.Dusić pod przykryciem ok 40minut.Podawać z ryżem lub kliseczkami kładzionymi

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie bardzo
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    wspaniały

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !