Sposób przygotowania

Makrelę dokładnie oczyścić z ości, obrać ze skóry, podzielić na kawałki. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek, pokroić w kostkę. Cebulę dymkę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Ogórki pokroić w drobną kostkę. Rzeżuchę drobno posiekać. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, dodać majonez, przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !