Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryczka biała 2 szt
mięso mielone z indyka 500 gram
serek topiony 1 kostka
ser żółty 50 gram
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżki
cebula 1 szt
makaron 200 gram
przyprawa do mielonego prymat 1 łyżka
sól 2 łyżeczki
pieprz 1 łyżeczka
papryka czerwona 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana

Kroki postępowania

1
Podsmażyć mięso razem z cebulką,
Krok 1 - Papryka faszerowana foto
2
musztardą serkiem doprawione solą i pieprzem i prymatem

ugotować makaron,
Krok 2 - Papryka faszerowana foto
3
nadziać paprykę i posypać serem,
Krok 3 - Papryka faszerowana foto
4
smacznego
Krok 4 - Papryka faszerowana foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna146 26.12.2011 18:10
super przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak