Sposób przygotowania

grzyby oczyścić i dokładnie umyć osączyć cebulę obrać pokroić i zeszklić na oliwie dodać osączone kurki podsmażyć doprawić solą i pieprzem do smaku podlać wodą dodać kostkę grzybową i chwilę gotować na małym ogniu jak grzyby będą miękkie to zagęścić sos mąką rozrobioną w odrobinie wody wymieszać zagotować na koniec wlać śmietanę podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja tez go lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,poproszę o porcyjkę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam taki sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !