Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek i pokroić w drobną kostkę. Cebulę drobno posiekać, śledzie pokroić w grubą kostkę. Kukurydzę osączyć z zalewy, koperek drobno posiekać. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, dodać majonez wymieszany ze śmietaną, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Schłodzić w lodówce przez 1 godzinę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię takie pasty
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    ale bym sie taka zajadala chetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !