Sposób przygotowania

Mięso mielone podduszamy na oleju, po 10 minutach dodajemy obrane pokrojone w kostke pieczarki, ogórka i papryke kroimy w kostkę , tak samo cebulę, która dodajemy do mięsa i pieczarek,. Ryż gotujemy w osolonej wodzie, ugotowany i odciśnięty dodajemy do woka do mięsa , dodajeny odscisniete groszek i fasole. Wszystko przyprawiamy i dodajemy przyprawy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    a jakie przyprawy najlepiej dodać?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    prosto i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    sól, pieprz, chilli, paprykę:) Ewentualnie przyprawę kebab-gyros, ale wtedy rezygnuje z soli:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !