Sposób przygotowania

Nastawić bulion z włoszczyzny, posolić; gdy się chwilę wszystko pogotuje dodać nie wielkiego jesiotra i gotować do momentu dobrego mięsa. Wyjąc, obrać rybę z ości i mięso wrzucić do garnka. Dodać łyżke masła i saszetkę ugotowanego wcześniej ryżu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    warto wypróbować
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    yolek79

    ciekawe, warto spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Rany- skąd Ty bierzesz jesiotra ? Nigdy jeszcze nie udało mi się kupić .
  • 6
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    vikunia

    Jesiotra to widziałam ostatnio w Auchanie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    wolę tradycyjny rosołek
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Super. To danie dla mnie, chociaż jesiotr prawie nieosiągalny :(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !