Sposób przygotowania

Na patelnię wlać oliwę, dodać posiekaną cebulę, czosnek i pokrojone gotowane mięso, przyrumienić, ostudzić. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Mięso i jajka przemielić przez maszynkę. Miękkie masło utrzeć w misce, dodać zmielone mięso z jajkami, przyprawić do smaku solą, pieprzem, mieloną gałką muszkatołową i majerankiem. Wszystko razem bardzo dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa odmiana
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !