Sposób przygotowania

Margarynę dokładnie utrzeć. Stopniowo dodawać cukier, jaja, mąkę pszenną przesianą z proszkiem do pieczenia, mąkę ziemniaczaną, kakao. Ciągle ucierać. Po dokładnym wymieszaniu ciasta, ciasto wylać do formy wysmarowanej tłuszczem. Piec ok 30-35min w 170 stopniach. Krem zrobić tak jak na odwrocie opakowania. Rozrobić polewę czekoladową. Dowolnie udekorować perełkami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    z kremem smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ŚWIETNE
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !