Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona karkówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sól
Zioła prowansalskie suszone Prymat
Majeranek suszony Prymat
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
czosnek
karkówka bez kości
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona karkówka

Mięso wupłukać,przyprawić i obtoczyć rozdrobnionym czosnkiem,odstawić na całą dobę. Piec w piekarniku około 2-2,5 godziny w temperaturze 180-200 stopni. Po wyjęciu z piekarnika pokroić na kawałki. Pyszna na ciepło i na zimno! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malcik111 07.04.2012 23:03
wygląda bardzo smacznie
Kas2 27.01.2012 12:23
wygl?da tak soczy?cie, pycha
mikrusiak 26.12.2011 12:07
wygląda smakowicie :)
stokrotka 26.12.2011 11:42
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak