Sposób przygotowania

3 filety matjas w oleju
3 płaty papryki konserwowej
2 jajka
2 łyżki oliwy
1 mała cebula czerwona
10 gałązek szczypiorku
pieprz czarny (wg.uznania)
Filety moczymy w zimnej wodzie i osuszamy. Jajka myjemy ,gotujemy na twardo-studzimy i obieramy.Nastepnie płuczemy je pod bieżącą wodą.Cebule obieramy a szczypiorek płuczemy.Wszystkie składniki kroimy w drobną kostke a szczypior siekamy.
Przekładamy do miski dodajemy pieprz,oliwę i mieszamy.Wkładamy do lodówki na minimum 1 godzinę żeby składniki sie przegryzły i gotowe.

Do zrobienia babeczek użyła małych filiżanek o wymiarach 6cm x 6cm,ale równiez mozna podać w miseczce dekorując wg.własnego gustu...

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajnie się prezentują :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    znów kolorowo :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pysznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    wyglądają bardzo smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !