Sposób przygotowania

Truskawki opłukać i obrać z szypułek-osuszyć.W osobnych garnkach rozpuścić czekolady,do każdej dodać po jednej łyzce masła.Truskawki zanurzać w białej czekoladzie ,a ciemną zrobić zygzak ciemną(z łyzeczki)i tak na zmiane kolorami.Wykładać na pergamin aby czekolada zastygła

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienite
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    bajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !