Sposób przygotowania

Szpinak grubo pokroić, dodać do niego pokrojoną w kostkę cebulę. Fenkuł zetrzeć grubo na tarce, dodać do szpinaku. Oprószyć solą i pieprzem. Ocet wymieszać z olejem, cukrem i musztardą. Sosem polać sałatkę, lekko wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    chyba muszę spróbować Fenkuł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczne połączenie smaków.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna zielona
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    muszę spróbować tych połączń
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    musi być smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Prosta, a jaka smaczna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !