Sposób przygotowania

Ogórki obrać, ewentualnie usunąć pestki i pokroić na dość duże słupki. Lekko osolić i obtoczyć w mące. Jajka ubić z solą, pieprzem oraz skórką z cytryny. Kawałki ogórka maczać w jajku, smazyć na złoty kolor. Odsączyć z tłuszczu jak pączki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    CIEKAWY PRZEPIS !
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    oryginalne, fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !