Sposób przygotowania

Utrzeć jajka, cukier i cukier waniliowy. Dodać mąkę pszenną oraz proszek do pieczenia. Wszystko utrzeć na gładką masę. Przełożyć do prostokątnej blaszki posmarowanej margaryną. Piec 30-35 min w 180 stopni. Po upieczeniu biszkopt przekroić na pół.

Krem. Miękką margarynę utrzeć z cukrem pudrem, dodawać po łyżeczce serka homogenizowanego. Przełożyć na zimny biszkopt. Polewa. 10 dag margaryny roztopić, dodać cukier i kakao, dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Po lekkim ostygnięciu polać biszkopt i włożyć do lodówki. Dowolnie udekorować.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    apetyczne Twoje biszkopciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !